««« 1 2 | |
Magna Mater
|
Давно нас никто не баловал рассказами о походах в Цитадель.
Предлагаем Вашему вниманию очерк о том, как орден "Renesanse" совершил подобный поход 2 октября сего года и о том кто такие "кузнечики". Итак, смотрите на нашем сайте http://www.renesanse.clans-zone.ru/m/news/news-clan_3509.html |
««« 1 2 | |
YOZH
|
в: 05 Oct 2011 [03:08]
тоже самое хотели у вас спросить- почему при явном превосходстве вы забздели в ближний пойти? ![]() ![]() а задёргались- так это мы с настройками запарились(не до конца освоили новую систему) ![]() |
Viesulis1
|
в: 05 Oct 2011 [09:57]
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Es labi saprotu ka viedokli ko uzrakstija mazs , melns spēlētājs , šeit pasmiesies, bet tāds viņš ir. P.S. Cepuri nost Magnai par ieguldīto laiku izveidojot,manis prāt, ļoti labu,skaistu aprakstu un ceru ka šī tradīcija turpināsies. P.S.Atvainojos ka rakstu savā valodā, bet šādi es varu izteikt savu domu un ceru ka interesentiem,kas nesaprot, būs ordeņa biedri kas iztulkos.Vēlu veiksmi visiem. ![]() |
Bug
|
в: 05 Oct 2011 [10:48]
|
Viesulis1
|
в: 05 Oct 2011 [11:06]
![]() Viena laga bija - tika dota komanda ordenim iet 2 lauciņus uz priekšu - armijām komanda tika dota, bet tās stāvēja apmēram 30sek un nekustējās ne no vietas , vairāk lagas nemaniju. Es nezinu cik lielā mērā iespaidi morāles kritums karotāju sitiena spēku,bet zinu ka ar artifaktu palīdzību uzlabot morāli nav iespējams(kaut vajadzētu varēt)- varbūt uzlabo, bet rāda vienalga - 75% ![]() P.S. Artifaktus mēs izmantojam un ja katrs dod + 1 morāli - domāju ka ar to daudzumu artifaktu ko izmantojam - vajadzētu pietikt morāles visam serverim |
Bug
|
в: 05 Oct 2011 [11:14]
|
Magna Mater
|
в: 05 Oct 2011 [11:22]
|
madars111
|
в: 05 Oct 2011 [12:01]
YOZH lūdzu neuzvedies kā mazs bērns
![]() ![]() |
YOZH
|
в: 05 Oct 2011 [16:31]
Я всё равно ничего не понял, ну да и ладно... на самом деле хочу ещё разок сказать спасибо Маме за оживление Форума и всё прочее
![]() ![]() ![]() я подумаю над твоим предложением, а ты подумай выиграешь ли ты от этого ![]() |
vitlijs112
|
в: 05 Oct 2011 [19:43]
|
talamor
|
в: 28 May 2012 [19:28]
|
««« 1 2 |