| ««« 1 2 | |
|
RuslanKn
|
Уважаемая администрация и разработчики! Прошу объяснить загадочное явление произошедшее в 37 долине.
Вот скрин долины 3 часа назад http://clip2net.com/s/id75FN. А вот скрин долины 20 минут назад http://clip2net.com/s/id9BD4 Поясню ситуацию наши противники строили контур, мы соответственно мешали, но затем вмешалась рука "всевышнего" и контур появился. Прошу объяснений это баг или нечестная игра, когда по желанию рисуют на карте все что хотят? Такого я в игре еще не видел честно скажу, желание играть пропадает полностью. |
| ««« 1 2 | |
|
Odion
|
в: 30 May 2014 [12:55]
straus_straus,Masaget,yuzver: Ваше отношение к Авадиму тут никого не интересует. Оно даже на Богеме никого не интересует. Смиритесь с тем, что за всю историю сервера в чате первый раз не "ваш" модератор. И банит он за откровенное хамство, и своих в том числе. Оставьте свои конспирологические идеи при себе, а заодно и человека в покое.
|
|
RuslanKn
|
в: 30 May 2014 [13:02]
|
|
avadim
|
в: 30 May 2014 [15:30]
|
|
avadim
|
в: 30 May 2014 [16:12]
исправлено: 30 May 2014 [16:14]
|
|
darekka
|
в: 31 May 2014 [03:05]
исправлено: 31 May 2014 [03:14]
tak widze sporo to ponapisywaliscie. Tylko jaka jest prawda ?? Zacznijmy teos popelnil blad nie zakrywajac universytetu w kontur. My zaczelismy go brac. Dzieki uzywaniu bag in game przez vitgrey i teos starcilismy kilka tower. Jesli oni by tego bag nie uzywali kontur bylby nasz juz dawno. Oni wiedzieli ze to bag ? Oczywiscie vitgrey napisal mi o tym wprost. Nastepnie komu pomagaja devs ? Oczywiscie wam. Vitgrey i teos powinni dostac ban za uzywanie bug in game wiedzac o tym. Ale nie przeciez vitgrey napisal mi nic my nie mozemy zrobic i nigdy tam nie bedziemy miec kontura. Dlaczego ?? Kazdy normalnie myslacy to wie. Oczywiscie ja tez i mam na to dowody. Nastepnie kto chronil teos gdy mial ban ??? nie moglem zaczac capture camps teos hahaha, wiec tu jest nastepny raz "raczka vitgrey i jego przyjaciol z ...." My to wiemy i wy tez ale udajecie wielkich sprawiedliwych. Nie widze sensu gry d.. pomagaja wam obiema rekami. My czekamy na odpowiedz na tickety 2-3 tygodnie wy to macie od reki + war dogs i inne rzeczy. Wiecie ze ja wiem o tym w koncu bylem jednym z was a to tez jest powod do zmiany mojej strony gdy zobaczylem co sie dzieje.Na moj ticket z pytaniem o teos dlaczego nie moglem zaczac capture camps ciagle czekam i to nie jest zaden bug "ktos" mu pomogl i wy to wiecie i ja. Co do Avadima pierwszy nie wasz moderator i jak widzialem od poczatku mieszacie go z g.. Jestescie podli myslicie ze vitgrey jest krolem servera i skladacie mu hold itd. Kto nie jest slepy ten widzi co sie dzieje, mam gdzies te gre gdy jedna strona sra na druga a sama ma pomoc wiecie kogo. Nie szanujecie nas itd . Przyjdzie czas gdy mnie wkurzycie i otworze topic z wszystkim i pojdzie wam w piety. Temat jeszcze nie skonczony przeze mnie ale mnie na razie mdli jak oszukujecie wszystkich piszac te bzdury tutaj
|
| ««« 1 2 | |