Hochu esho raz podnjatj uzhe nje raz voznjikshuju tjemu o turnjirak katorije bilo bi njeploho vnjedritj v etu igru.
Dovoljno dljitjeljnoje vrjemja odjinocnih voin (po krainjej merje na bete) bivajut ochenj redko i to vosnovnom pri zahvatje lok ilje njechaino lovish novickov v lokacijah, a tak toljko massovije bitvi..
Mnje ljicno eto njesovsjem intjeresno, ja nachenaja igratj 1100ad rashitaval na oktjivnuju igru, gdje bitvi proishodjat pochashe ...
No v tom sto ih vsjo rjezhe i rjezhe jetj i svoja prichina.. mnogije igroki bojatsa v odjinocku kudato idtji tak kak pri porozhenjije otstraivatj armiju (dazhe pri pomoshi resursami 1-2 ordjenov) zanjemajet njemalo vrjeminji... dazhe pri vljijanjija njemalovo golda eto njeproishodjit bistro..
Naprime jeslji mnje njebudut pomogatj moji druzja po igre s resursami i ja njebudu vkladovatj gold to otstraivatsa mnje pridjotsa pol goda tocno..
Vot i idjeja - predlagaju vestji turnjiri gdje:
1. ljuboi igrok mog bi vizvatj ljubovo drugovo igroka na duelj no pri etom drugoi igrok mog bi otkozatj v duelji
2. vostonovljenjije armiji uchastvoja v duelji po resursam stoilo kak minjimum 3 raza djeshevlje
3. igroki moglji bi stavitj stavki na svoi boj (gold, almazi, lokaciji..)
mozhet kto dobavit i esho stoto

Po mojim soobrozhenjijam takovo roda turnjir dal bi novij impuljs k boljije aktjivnoi i intjeresnoi igre a takzhe i boljeje boljshomu potrebljenjiju raznih platnih uslug

Budu rad jeslji menja podjerzhut